SİVAS / MERKEZ - Şehit Faruk Aydoğdu Ortaokulu

May

Hem müziğe ilgiyi artıran  hem kültürümüze güzel bir yolculuk ile

yeteneklerin sergilendiği bu çalışmayı organize eden Müzik öğretmenimiz

Şener CADOĞLU 'na ve tüm öğrencilerimize teşekkürler.

TRAFİK EĞİTİMİ VE TEMEL  İLKYARDIM  BİLGİLERİNİ

MERKEZİNDE ALMA İMKANI İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

May

Stressiz yaşam kalitesinin artırılması için yürüyüşe destek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Millî Eğitim Müdürümüz Ergüven Aslan, okulumuzu ziyaret ederek, HEDEF Projesi kapsamında gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme ve İzleme Sınavlarına katılan öğrencilere başarılar diledi.

Şehit Faruk Aydoğdu Ortaokulunu ziyaret eden Aslan, sınava katılım sağlayan öğrencilere başarılar diledi. Aslan, daha sonra Okul Müdürü Ferhat Öztürk eşliğinde okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, sohbet etti. HEDEF Projesi kapasımda okulda yürütülen çalışmalar üzerine öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunan Aslan, görüş, öneri ve talepleri de dinledi.

ASLAN, KÜÇÜK PİYANİSTE BAŞARILAR DİLEDİ

Aslan, müzik öğretmeni Şener Cadoğlu'nun piyano alanında üstün yetenekli olduğunu tespit ettiği 5 B sınıfı öğrencisi Taha Mank ile de yakından ilgilendi. Bir süre küçük piyanistin performansını izleyen Aslan, kısa sürede büyük ilerleme kaydeden Mank ve onu keşfederek müzik alanında ilerlemesine katkı sağlayan öğretmeni Şener Cadoğlu'nu tebrik etti. Aslan, Mank'a başarılarının devamını diledi.

SİVAS GENELİ YAPILAN ORTAK SINAVLAR İLE

8. sınıf KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVLARINDA SİVAS ORTALAMASININ

ÜZERİNDE ALDIĞIMIZ SONUÇLAR İÇİN OKULUMUZA TEŞEKKÜR

ZİYARETİNDE BULUNAN SİVAS ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZE BİZDE  TEŞEKKÜR EDERİZ.

AYRICA HEDEFİMİZE İLERLEMEMİZDE EMEĞİ GEÇEN TÜM KADROMUZA DA

TEŞEKKÜR EDERİZ.

RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE RESİM KURSUMUZU

BU AYIN ANLAMINA UYGUN YAPMAYA ÇALIŞTIK.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

BAZEN FARK OLUŞTURMAK GEREKİR.

TENEFÜS DAHİ DEMEDEN ÖZVERİ İLE  ÖĞRENCİLERİ İÇİN

ÇALIŞAN BİR ÖĞRETMEN TOPLULUĞUDUR ŞEHİT FARUK

AYDOĞDU ORTAOKULU

"Devler gibi eserler bırakmak için,karıncalar gibi çalışmak gerekir."(N.F.Kısakürek)

BİLGİLERİMİZİ GÜNCEL TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ.

1. LİG 'de MÜCADELE EDEN SİVAS BELEDİYE SPOR KADIN HENTBOL TAKIMIMIZA

DESTEK VERMEK İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZİ MÜSABAKAYA GÖTÜREN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ

HİLAL KURT  ve  EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DYK-DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU HAFTALIK DERS PROGRAMI

Ağu

2022 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına giriş yerleri belli oldu.

Ağu

Tem

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi